Mehmet Tezkan sadece halktv.com.tr'de yazacak

Duayen Gazeteci-Yazar Mehmet Tezkan bundan sonra sadece halktv.com.tr'de yazacak.

Tezkan ayrıca bundan böyle sadece HalkTV ekranlarında da olacak. Tezkan, hafta içi 5 gün İbrahim Kahveci ve Seda Selek ile birlikte her sabah 'Neden sonuç' adlı programda seyircinin karşısına çıkacak. 

Okurları, Mehmet Tezkan'ın yazılarını salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri halktv.com.tr'de bulabilecek. Mehmet Tezkan, bir süredir yazdığı T24 internet sitesine son yazısında şu sözlerle veda etti:

"T24’ü sevmiştim, umarım T24 okurları da beni sevmiştir. Başka bir mecraya gidiyorum. Uzağa değil, kardeş yayına.

1 Eylül’den itibaren beş gün halktv.com.tr’de yazacağım.  Bu kadarla değil.  Ayrıca hafta içi beş gün de Halk TV ekranında olacağım.

Pazartesinden cumaya…

Her sabah 08’den 11’e kadar…

Kiminle mi?

İbrahim Kahveci ve Seda Selek ile…

Ekonomiden siyasete, günlük hayattan magazine hatta spora kadar günü konuşacağız, günü yorumlayacağız.

Beklerim…" 

Mehmet Tezkan kimdir?

1960 yılında istanbul’da doğan Mehmet Tezkan Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Tezkan, bir dönem Cumhuriyet Gazetesi’nde spor müdürlüğü, Yankı Dergisi’nde ise yazı işleri müdürlüğü yaptı. Show TV’de Haber Müdürlüğü, Star TV’de de Haber Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.

Sabah Gazetesi’nde Genel Yayın Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Sabah, Vatan ve Milliyet Gazeteleri’nde köşe yazarlığı yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.