Mehmet Kocadon Beraat Etti

Mehmet Kocadon Beraat Etti
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 100 gün hapis yatmasına neden olan davadan beraat etti.2012 yılında yapılan operasyonla gözaltına alınan ve yaklaşık 100 gün cezaevinde kalan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da...

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 100 gün hapis yatmasına neden olan davadan beraat etti.

2012 yılında yapılan operasyonla gözaltına alınan ve yaklaşık 100 gün cezaevinde kalan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da aralarında bulunduğu 9 kişi hakkında beraat kararı verildi.

Başkan Kocadon davanın 12 Kasım 2014 tarihinde yapılan duruşması için geldiği Muğla Adliyesi’nde gazetecilere, hukuka her zaman inancının tam olduğunu söyleyerek, “Artık beraat bekliyorum. Türkiye’de 17 Aralık’tan sonra yaşanan olaylara baktığımızda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon olarak artık ben de beraat bekliyorum. Yüce yargımıza inanıyor ve güveniyorum. Sürecin uzun olması konusunda yargıçlarımızın da kendilerine göre çalışmaları var, dosyalar inceleniyor. Ama inancımı hiçbir geçmişte olduğu gibi bugün de hiç yitirmedim. Çünkü ben hem halkına, hem de devletine inanan ve güvenen birisiyim” demişti.

Davanın karar duruşması ise bugün yapıldı. Hakim davanın tüm sanıkları için beraat kararı verdi.