MasterChef Kim Elendi? 15 Ekim 2023 Masterchef'e Veda Eden İsim

MasterChef Kim Elendi? 15 Ekim 2023 Masterchef'e Veda Eden İsim
Sevilen yarışma programı Masterchef'te dün akşam (15 Ekim) eleme heyecanı yaşandı. MasterChef kim elendi? sorusu yanıt duldu. İşte MasterChef veda eden isim...

MasterChef kim elendi? sorusu yarışmanın sevenleri tarafından araştırılmaya başlandı. Jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın oturduğu Masterchef Türkiye'ye vedan eden isim belli oldu.

masterchef.png

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef bu hafta da eleme heyecanıyla izleyiciyi ekrana kilitledi. Bu hafta MasterChef'te eleme adayları Tahsin, Sergen, Kerem, Kıvanç, Metin, Esra ve Tolga oldu.

Şefler eleme potasındaki yarışmacılardan ördek göğsü ve firikten en iyi tabakları yapmalarını istedi. Fransız ve Türk mutfağına ait olan bu ürünlerden en iyi üç tabak potaya gitmekten kurtuldu.

masterchef2.png

Bu hafta MasterChef'te eleme adayları; Tahsin, Sergen, Kerem, Kıvanç, Metin, Esra ve Tolga oldu.

652c5242ae0a8f15ccbe7c89.webp

Şefler eleme potasındaki yarışmacılardan ördek göğsü ve firikten en iyi tabakları yapmalarını istedi. Firik ve ördek etinin dengeli kullanılması isteniyor. Fransız ve Türk mutfağına ait olan bu ürünlerden en iyi üç tabak potaya gitmekten kurtuldu.

masterchef4.png

Eleme potasından kurtulan isimler; Tahsin, Kıvanç, Metin oldu. MasterChef'te son 4'e kalan isimler; Kerem, Esra, Tolga ve Sergen.

Sona kalan isimlerden potadan kurtulan ilk isim Tolga olarak açıklandı.

masterchef-kerem.png

Potadan kurtulan bir diğer isim Sergen oldu. Son ikiye kalan Esra ve Kerem'den yarışmaya veda eden isim Kerem olarak açıklandı.

masterchef-kerem2.png

Etiketler :