Mardin'de 29 Ekim töreninde öğrencilere Erdoğan pankartı taşıtıldı

Mardin'de 29 Ekim töreninde öğrencilere Erdoğan pankartı taşıtıldı
Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda düzenlenen 29 Ekim töreninde öğrencilere AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görselinin yer aldığı pankart taşıtıldı. Erdoğan pankartında Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı ya da ismi ise yer almadı.

BirGün'de yer alan habere göre Mardin'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde öğrencilere AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ait görselin yer aldığı pankart taşıtıldı.

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Mardin'in merkez Artuklu ilçesindeki 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda düzenlenen programda "Yüzyılın mirasıyla geleceğe imza" ve "Türkiye Yüzyılı" gibi AKP'nin sloganlarının yer aldığı pankart öğrencilere taşıtıldı.

mardin-de-29-ekim-toreninde-erdogan-gorselinin-yer-aldigi-pankart-ogrencilere-tasitildi.jpgPankartta ayrıca AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Baykar'a ait Bayraktar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı'nı (TİHA) imzaladığı anın fotoğrafı yer aldı.

mardin-de-cumhuriyet-bayrami-gecit-toreninde.jpgMardin Valisi Tuncay Akkoyun'un da yer aldığı programda öğrencilere taşıtılan pankartta 'Erdoğan pankartında' Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına ya da adına ise yer verilmedi.

Etiketler :