Mansur Yavaş'tan anket açıklaması: Görünce...

Mansur Yavaş'tan anket açıklaması: Görünce...
CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'taki yerel seçim için anketlerin kendisini önde gösterdiğini söylerken "İki anket de biz yaptırdık orada da öyle, 4 buçuk puan… Bu anketleri yapanların çoğu da iktidara...

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'taki yerel seçim için anketlerin kendisini önde gösterdiğini söylerken "İki anket de biz yaptırdık orada da öyle, 4 buçuk puan… Bu anketleri yapanların çoğu da iktidara yakın araştırma şirketleri" diye konuştu.

Sözcü gazetesinden Özlem Gürses'e konuşan CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın açıklamalarından ilgili bölümü şöyle:

Sayın Cumhurbaşkanı anketlere güvenmiyor, siz güveniyor musunuz?

Üçüncü adaylığım bu. Daha önceki yıllarda anketler hep aleyhimize yayımlanıyordu. Şu anda hepsinde ben önde gözüküyorum, iki anket de biz yaptırdık orada da öyle, 4 buçuk puan… Bu anketleri yapanların çoğu da iktidara yakın araştırma şirketleri.

Siz güveniyorsunuz o halde?

Etkileniyoruz yani. (Gülüyor) İnanmak istiyoruz, hoşumuza gidiyor.

Sizin seçim finansmanınız CHP – İYİ Parti ortaklığından mı geliyor? Yoksa…

İyi Parti yok, tümünü CHP karşılıyor. Ama şöyle söyleyeyim: CHP'nin bu seçimde aldığı paranın tümünü Ankara'ya harcasanız yine biz altta kalırız!"

Etiketler :