Maaşını Vermeyen Eski Patronunu 6 Yerinden Bıçakladı!

Esenyurt'ta çalıştığı börekçiden parasını alamadığı öne sürülen eski çalışan, girdiği dükkanda iş yeri sahibini 6 yerinden bıçakladı.

14 Şubat Çarşamba günü sabah saatlerinde Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan bir börekçide aralarında alacak mevzusu olduğu ve bu nedenle işten ayrıldığı öne sürülen eski çalışan K.S., iş yerine geldi.

ARAYA GREN KADIN DA BAŞARILI OLAMADI

İş yeri sahibi O.Z.D. ile tartışmaya başlayan K.S. elindeki bıçakla O.Z.D'yi 6 yerinden bıçakladı. Arbede anında bir kadın araya girmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Arbedenin ardından K.S. hızla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan O.Z.D. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

esenyurtta-eski-patrona-bicakli-saldiri-14289-2.jpg

esenyurtta-eski-patrona-bicakli-saldiri-14289-1.jpg

Olayın ardından polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından eski patronunu bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçan K.S.'nin kaldığı adres tespit edildi. K.S. bugün, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde saldırıda kullandığı bıçakla birlikte polis ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan K.S. polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.