Lüks restoran Türkiye şubesini Kültür Bakanı'nın otelinde açtı: Fırın patatesin üstünde havyar 40 bin tl

Lüks restoran Türkiye şubesini Kültür Bakanı'nın otelinde açtı: Fırın patatesin üstünde havyar 40 bin tl
Oksijen'den Zeynep Atmaca'nın haberine göre yedinci restoranını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un oteli Maxx Royal Bodrum’da açan Mac Crohon bir sonraki restoranı için gözünü İstanbul’a dikti.

"Havyarı sadece zenginlerin yediği bir yemekten bir deneyime dönüştüren" Ramon Mac Crohon, Caviar Kaspia’nın 23 yıllık CEO’su. Yedinci restoranını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un oteli Maxx Royal Bodrum’da açan Mac Crohon bir sonraki restoranı için gözünü İstanbul’a dikti.

Ramon Mac Crohon "Bir tiyatro sahneliyoruz ve insanlar bunu görmeye geliyor" diyor.

caviar-caspia.jpg

Restoranda kumpir benzeri fırınlanmış patatesin üstüne konan havyar 40 bin TL'ye satılıyor. Yemek inci kaşıkla servis ediliyor.

patates-havyar.jpg

Oksien'den Zeynep Atmaca'nın haberine göre 1927 yılında Rus bir göçmen tarafından kurulan Fransız havyar evi Caviar Kaspia onca yıl tek bir şubeyle var olduktan sonra tüm dünyadan gelen müşterilere teşekkür etmek fikriyle yola çıkarak 2021 yılı itibarıyla dünyaya açılmaya başladı. Markanın yedinci şubesi ve aynı zamanda dünyadaki ilk resort restoranı ise Kaspia by the Sea adı altında Maxx Royal Bodrum Resort’da açıldı.

Kaynak:halktv.com.tr