Logo tartışması başladı! Menderes Türel açıklama yapacağını açıkladı...

Logo tartışması başladı! Menderes Türel açıklama yapacağını açıkladı...
Türel, Akşener'in sloganı ve logosuyla ilgili açıklama yapacak.

Meral Akşener'in kurduğu İyi Parti'nin logosu konuşulmaya devam ediyor. AKP'li Antalya Belediyesi Başkanı Menderes Türel, 2014 yılında yerel seçim propagandası olarak logo ve sloganın Akşener tarafından kullanıldığını iddia etti.

Meral Akşener ve ekibinin bugün sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı’na kuruluş başvurusu yaptığı İyi Parti’nin kullandığı slogan ve logosu, tartışmalara yol açtı; sosyal medyada da gündem olup, çeşitli eleştiriler ve övgüler aldı. Diğer taraftan, İyi Parti’nin kullandığı slogan ve logonun, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’in seçim döneminde ve başkan seçildikten sonra da kullanmaya devam ettiği logo ve slogana benzediği öne sürüldü.

Türel, 2014 yerel seçimlerinde AKP’den Antalya’nın adayı olarak gösterildikten sonra seçim propagandası döneminde, ’Menderes Türel Antalya’ya iyi gelecek’, ’Antalya’ya iyi gelecek’ sloganları ve güneş logosunu kullanmıştı.

’AÇIKLAMA YAPILACAK’

Başkan Menderes Türel, İyi Parti’nin kullandığı slogan ve logoyla ilgili detaylı bir açıklama yapılacağını kaydetti. Antalya Büyükşehir Belediyesi, ’Antalya iyi gelecek’ sloganı ve logosunu, Türk Patent Enstitüsü’ne başvurarak Aralık 2015’te tescil ettirmişti.

Etiketler :