Lisede iki kadını katleden eski hükümlü tutuklandı!

Giresun’un Aksu Mahallesi’ndeki Giresun Sosyal Bilimler Lisesi'nde, geçtiğimiz gün meydana gelen korkunç olayda, Abdullah Turan isimli özel güvenlik görevlisi Abdullah Turan, Rana Çavuş Gökçin (27) ile ablası Yonca Çavuş'u (30) silahla öldürmüştü.
Polis ekipleri tarafından yakalanan saldırgan, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Turan, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak Ceza ve İnfaz Kurumu’na gönderildi. Diğer yandan, katledilen kız kardeşlerin cenazelerinin, bugün Keşap’ta toprağa verileceği bildirildi.
NELER OLMUŞTU?
Giresun’un Aksu Mahallesi’nde, 9 Mayıs günü meydana gelen olayda, cezaevinden bir süre önce tahliye olup, 696 sayılı KHK kapsamında lisede özel güvenlik personeli olarak çalışan Abdullah Turan, henüz bilinmeyen bir nedenle, okulda temizlik görevlisi olarak çalışan Yonca Çavuş ve onu ziyarete gelen kız kardeşi Rana Çavuş Gökçin ile tartışmaya başladı.
Daha sonra kız kardeşlere tabancayla ateş eden saldırgan, okuldan kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine okula intikal eden sağlık görevlileri, Yonca Çavuş'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlerken yaralı Rana Çavuş Gökçin ambulansla Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gökçin de yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Giresun'da katliam! Lisede çalışan eski hükümlü iki kadını katletti
Kaynak:AA