Kurye, motosikletini çalan hırsızı üzerine atlayıp böyle yakaladı

Hırsızlık şüphelisi polise teslim edilirken, Aktaş'ın hırsızı yakalama anları güvenlik kamerasına yansıdı

Eskişehir'de kurye olan Suat Aktaş (27), işyeri önündeki motosikletini çalan hırsızlık şüphelisini kovalayıp üzerine atlayarak yakaladı. Hırsızlık şüphelisi polise teslim edilirken, Aktaş'ın hırsızı yakalama anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Tepebaşı ilçesine bağlı Güllük Mahallesi Alaç sokak üzerinde işyeri bulunan Suat Aktaş, önceki gün siparişi olan tost paketini almak için içeri girdi. Bu sırada anahtarını motosikletin üzerinde bırakan Aktaş, motosikletin çalıştırıldığını duydu. Dışarı çıktığında ise tanımadığı bir kişinin motosikleti çaldığını gördü. Motosikletin üzerinde kaçan hırsızlık şüphelisi Arif A.'nın peşine düşen Aktaş, yaklaşık 200 metre kovalayıp üzerine atladı. Sakarya Caddesinde yere düşen hırsızlık şüphelini Aktaş yakalayıp polise haber verdi.

Sağlık kontrolünden geçirilerek gözaltına alınan şüpheli Arif A. ifadesi için Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelinin motosikleti çaldığı ve Aktaş'ın üzerine atlayıp yakaladığı anlar ise caddedeki işyerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: DHA

Etiketler :