Kürsüde Kalp Krizi Geçiren Bitmez'in Sağlık Durumu Nasıl?

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde devam eden bütçe görüşmelerinde konuşma yaptığı sırada kürsüde baygınlık geçirdi. Kalbi duran milletvekilinin sağlık durumuna ilişkin son bilgiler de gelmeye başladı.

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde devam eden bütçe görüşmelerinde konuşma yaptığı sırada kürsüde baygınlık geçirdi. Bitmez, kalp krizi geçirdiği anlaşılarak yoğun bakıma kaldırıldı.

Doktor milletvekillerinden İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ile AKP Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Bitmez’e kalp masajı uyguladı. Bu sırada diğer doktor milletvekilleri de Bitmez’in yanına geldi. Bitmez’e uygulanan kalp masajı yaklaşık 10 dakika sürdü.

Bitmez, daha sonra Genel Kurul Salonu’na getirilen sedye ile ambulansa taşındı. Bitmez’e sedye üzerinde kalp masajı yapılmaya devam edildi.

YAPAY KALP CİHAZIYLA HAYATA TUTUNUYOR

Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan Bitmez’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Hasan Bitmez’in doktoru ise son duruma ilişkin bilgi vererek, “Hayati riski devam ediyor yapay kalp ve akciğer cihazıyla şu anda dolaşımı ve solunumu sağlayabiliyoruz” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bitmez'in kalp hastalıklarının yanı sıra ayrıca şeker hastası olduğu bilgisini de vermişti.

Etiketler :