Korku dolu anlar: Kahramanmaraş'ta çatılar böyle uçtu

Kahramanmaraş'ta fırtına ve tipi nedeniyle çatıdan kopan parçalar çadırların üstüne düştü, Bakan Fahrettin Koca'nın yaptığı açıklamaya göre 1 kişi yaşamını yitirdi, 50 kişi yaralandı. Bölgede fırtınanın en şiddetli anlarından görüntüler ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen fırtına ve hortum, deprem felaketi sonrası çadırkentlerde yaşayan yurttaşları vurdu.

Ağır hasarlı bir apartmanın çatısından tipi, fırtına ve hortum sonrası uçan parçaların çadırkentin üstüne düştü. Son olarak facianın boyutuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuştu.

1 ölü, 50 yaralı

Koca, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde aniden çıkan hortum ve sağanak yağış nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 50 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde bulunan çadır kentte sağanak yağış ve rüzgâr nedeniyle 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, 50 kişi yaralanmıştır. Yaralılardan herhangi birinin şu an ciddi sağlık sorunu bulunmuyor. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, olaydan etkilenenlere geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Başımız sağ olsun" dedi.

Bölgede fırtına ve hortumun en şiddetli hissedildiği anların görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

İşte o anlar:

Etiketler :