Konyalı Aliye'nin Filmleri Aratmayan Akılalmaz İntikam Planı! Günlerce Keşif Yaptı, Kroki Çıkardı

Konyalı Aliye'nin Filmleri Aratmayan Akılalmaz İntikam Planı! Günlerce Keşif Yaptı, Kroki Çıkardı
Konya'da yaşayan Aliye Ay, işten çıkarılmasından sorumlu tuttuğu Yaşar Soycan'a karşı akıl almaz bir intikam planı hazırladı. 17 yaşındaki yeğeniyle birlikte günlerce keşif yaparak Soycan'ın evinin yakınındaki noktaların krokisini çıkardı. İşte Konyalı Aliye'nin filmleri aratmayan akılalmaz intikam planı.

14 Haziran gecesi Konya'nın Meram ilçesinde Yaşar Soycan ve oğlu Cafer Soycan'a ait iki araç kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı. Soycan, kundaklama olayından şüphelendiği uzaktan akrabası Aliye Ay'ı işaret etti.

Bir fabrikada çalışan Soycan, "Uzaktan akrabam Aliye Ay 2023 yılının Eylül ayında benim referansımla fabrikaya işe girdi. Aliye bir süre sonra davranışları nedeniyle sorunlar yaşamaya başladı. Davranışları nedeniyle işten çıkartıldı. Bu nedenle de beni sorumlu tutup, tehdit etmeye başladı" dedi.

konyali-aliyenin-filmleri-aratmayan-akilalmaz-intikam-plani-gunlerce-kesif-yapti-kroki-cikardi-internetten-arastirma-yapti1.webp

AKILALMAZ İNTİKAM PLANI!

Yapılan soruşturma sonucunda kundaklama olayının Aliye Ay ve 17 yaşındaki yeğeni H.A. tarafından gerçekleştirildiği belirlendi. Her iki şüpheli de gözaltına alındı.

Sabah'tan Tolga Yanık'ın haberine göre olayın altından filmleri aratmayan akılalmaz bir intikam planı ortaya çıktı.

konyali-aliyenin-filmleri-aratmayan-akilalmaz-intikam-plani-gunlerce-kesif-yapti-kroki-cikardi-internetten-arastirma-yapti3.webp

GÜNLERCE KEŞİF YAPTI, KROKİ ÇIKARDI

Aliye Ay'ın cep telefonundan şok eden görüntüler çıktı. Kadının olay yerinde günlerce keşif yaptığı, bölgenin krokisini çıkardığı görüldü. Aliye Ay, ayrıca internetten kundaklamayı nasıl yapacağına dair araştırmalar yaptığı ortaya çıktı.

konyali-aliyenin-filmleri-aratmayan-akilalmaz-intikam-plani-gunlerce-kesif-yapti-kroki-cikardi-internetten-arastirma-yapti4.webp

KARDEŞİNE VE YEĞENİNE PARA TEKLİFİ ETTİ

Aliye Ay'ın kundaklama olayını önce kardeşine teklif ettiği, kardeşinin teklifi kabul etmemesi üzerine de para vereceğini söyleyip yeğenine yöneldiği, birlikte olayı gerçekleştirdikleri öğrenildi.