Kontrolden çıkan araç takla atarak yan yattı!

Kontrolden çıkan araç takla atarak yan yattı!
Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobil takla atarak yan yattı. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Samsun’un İlkadım ilçesine bağlı Kalkanca Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda, saat 04. 00 sıralarında meydana gelen olayda, aracıyla hareket halinde olan 20 yaşındaki T.B.Y., direksiyon hakimiyetini kaybetti. T.B.Y.’nin kontrolünü yitirdiği otomobil, taklalar atarak yan yattı.

takla-atan-otomobildeki-2-kisi-yaralandi-1191649-354145.jpg

KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI!

Meydana gelen kazada, sürücü T.B.Y. ve yanında yolcu olarak bulunan T.A.K. (20) yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine, olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

takla-atan-otomobildeki-2-kisi-yaralandi-1191650-354145.jpg

HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDILAR!

Araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı ve sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi. (DHA)

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi