Komançeronun Lüks Otomobilleri Polis Aracı Oldu

Komançeronun Lüks Otomobilleri Polis Aracı Oldu
İçişleri Bakanlığı'nın son operasyonlarında çökertilen, yurt dışı merkezli Komançero çetesinin lideri İstanbul'da yakalanmıştı. Çetenin el konulan lüks araçlarının akıbeti de belli oldu.

Avustralya merkezli suç örgütü Komançero Çetesi’nden ele geçirilen ve aralarında Porsche, Ferrari ve Bentley marka lüks araçların bulunduğu arabalar giydirme yapılarak polis aracı haline getirildi.

komancero1.jpg

Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre İstanbul Emniyeti'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri'nin operasyonla çökerttiği Komançero Çetesi'ne düzenlenen operasyonda ele geçirilen lüks araçlar artık emniyet için kullanılacak.

komancero.jpg

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Uyuşturucu" suçu kapsamında olduğu için el konulan araçların İstanbul Emniyeti'ne tahsis ettirilmesini talep etti ve araçlar kullanılmak üzere İstanbul Emniyeti'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne tahsis edildi.

Aralarında Porsche, Ferrari ve Bentley marka lüks araçların bulunduğu arabalar giydirme yapılarak polis aracı haline getirildi.

Etiketler :