Kızıl Goncalar'ın Yeni Bölümü Bu Akşam Yayınlanacak Mı?

Kızıl Goncalar'ın Yeni Bölümü Bu Akşam Yayınlanacak Mı?
RTÜK'ün yayın durdurma cezası verdiği Kızıl Goncalar'ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Dizinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor.

FOX TV ekranlarında yayımlanan Kızıl Goncalar dizisinin ekrana gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

1 aydır ülke gündeminden düşmeyen ve 2 haftadır ekrana gelmeyen Kızıl Goncalar dizisinin yayınlanıp yayınlanmayacağı belli oldu.

Kızıl Goncalar yeni bölümüyle bu akşam (22 Ocak) izleyici karşısına çıkacak.

kizil-goncalar.jpg

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Turgut "3 haftalık aradan sonra, bu akşam tekrar birlikteyiz. Bütün mekanlarımızı yeniledik.Eksikleri giderdik.Aynı motivasyonla çalışmaya devam ediyoruz.Güzel bölüm.Akşam buluşmak dileğiyle" diyerek sevindiren haberi verdi.

kizil-goncalar5.jpg

Fox'ta bu akşam 3. bölümü yayınlanacak olan Kızıl Goncalar'da Levent’in Zeynep’i kurtarma girişimi hiç beklemediği bir yerden engellenir.

Kızının okuması için hayaller kuran Meryem, Naim’in ve tarikatın kızı Zeynep’e dair yaptıkları planı öğrenmiştir. Naim, tarikatın içinde yükselme hesapları yaparken Meryem kızını kurtarmak peşindedir. Cüneyd’in gelgitli halleri ise amcası Sadi Hüdayi’yi düşündürmektedir. Onun ve tarikatın geleceği için düşündükleri planı bir an önce hayata geçirmeye niyetlidir. Eşi Hasna ve kızı Feyza’nın başka planları vardır. Mira, babasına olan öfkesinin artmasıyla başını çok daha büyük belalara sokar.

kizil-goncalar1.jpg

ERKEN FİNAL İDDİALARI DOĞRU DEĞİL

Bazı haber sitelerinde Kızıl Goncalar dizisinin erken final yapacağına dair iddialar ortaya atıldı.
Kızıl Goncalar dizisinin erken final yapma ihtimali bulunmuyor.