Kılıçdaroğlu'ndan fezleke yanıtı: Hodri meydan

Kılıçdaroğlu'ndan fezleke yanıtı: Hodri meydan
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında Meclis'e sunulan fezlekeye ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Hodri meydan" dedi.

Kılıçdaroğlu, twitter üzerinden videolu açıklamasını "Fezleke göndermiş, dokunmazlığımı kaldıracakmış... Hodri meydan!" notu ile paylaştı. "Amaç gündemi değiştirmek. Algıcıların algıları değişti" diyen Kılıçdaroğlu, "Önemli olan Kılıçdaroğlu değil, ülke... Kılıçdaroğlu fani" diye konuştu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da arasında olduğu CHP ve HDP’li 10 milletvekili hakkında düzenlenen fezlekeler, Meclis Başkanlığı'na sunulmuştu. 

CHP’nin A takımından olan isimler hakkında hazırlanan fezlekelerin CHP’nin toplatma kararı verilen “21 Soruda FETÖ’nün Siyasi Ayağı” broşürü için olduğu belirtilmişti. 

"Yiğide savaş bayramdır"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı video mesaj ile bugün TBMM'ye gönderilen fezlekeyi değerlendirdi. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle: 

"Ülke lebalep hasta. Hastanelerde yer yok. 128 milyar doların nereye gittiği belli değil. Geceyarısı muhalefet partisinin ofislerini basıyorlar vinçlerle. E gündemi değiştirmek gerekiyor. Algıları tutmadı, algıcıların algıları tutmadı. Şimdi ne yapıyorlar? Fezleke düzenliyorlar. 'Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığını kaldıracağız' diye. Yahu önemli olan Kılıçdaroğlu değil. Önemli olan ülke. Kılıçdaroğlu fanidir. Ne yaparsanız yapın ne söylerseniz söyleyin. Yiğide savaş bayramdır. Hodri meydan."