Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Paraları sıfırlandı mı?

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a:  Paraları sıfırlandı mı?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın Elmadağ İlçesi'nde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Elmadağ İlçesi'nde konuştu. Kılıçdaroğlu'na Elmadağ'da CHP'nin Elmadağ Belediye Başkan adayı Adem Barış Aşkın ve Çankaya Belediye Başkanı CHP'li Alper Taşdelen de eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, Elmadağ'da yaptığı konuşmada AKP Genel Başkanı ve Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bay Kemal' söylemine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a verdiği yanıtta 17 -25 Aralık Büyük Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu'nun tapelerine yansıyan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği belirtilen "Oğlum paraları sıfırladın mı?" görüşmesine göndermede bulundu.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a verdiği yanıtta 17 -25 Aralık Büyük Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu'nun tapelerine yansıyan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği belirtilen "Oğlum paraları sıfırladın mı?" görüşmesine göndermede bulundu.

KILIÇDAROĞLU: "BAY KEMAL ÇOCUKLARINA TELEFON AÇIP 'OĞLUM PARALARI SIFIRLADIN MI?' DEMEZ"

Kılıçdaroğlu, "'Bay Kemal konuşuyor' diyorlar! Evet Bay Kemal konuşuyor. Bay Kemal doğruları söylüyor. Bay Kemal'in özelliği, haram yemez, kul hakkı yemez, fakir fukaranın yanındadır, Saray'larda oturmaz evinde oturur. Bay Kemal çocuklarına telefon açıp 'Oğlum paraları sıfırladın mı?' demez. Bay Kemal ne yapar? Dürüst ve namuslu adamdır. Devleti soymaz" dedi.

Etiketler :