KILIÇDAROĞLU OSTİM’İ ZİYARET ETTİ

KILIÇDAROĞLU OSTİM’İ ZİYARET ETTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSTİM) ziyaret etti.OSTİM Başkanı Orhan Aydın'dan çalışmaları hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bazı fabrikaları...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSTİM) ziyaret etti.

OSTİM Başkanı Orhan Aydın'dan çalışmaları hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bazı fabrikaları gezdi.

İlk olarak sivil havacılığa parça üreten bir fabrikayı gezen Kılıçdaroğlu, engelliler için protez üreten iş yerinde de bilgi aldı. Burada Çorum'dan gelen ve sağ bacağına protez uygulanan bir kişiyle sohbet eden Kılıçdaroğlu, acil şifa dileğinde bulundu.

Elektrik panosu üretimi yapan fabrikada ise bir işçi Kılıçdaroğlu'na "İktidarı eleştirirken sürekli yanlışları değil doğruları da söylemesini" istedi. İşçi, bu şekilde davranması durumunda "Bir eleştiri getirdiğinde haklılığının daha iyi anlaşılacağını" dile getirdi. Kılıçdaroğlu, işçinin sözlerine katıldığını söyledi.

İhracat yapan bir firmayı da ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, burada çalışan işçilerle fotoğraf çektirdi.

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, bir işçinin talebi üzerine Kılıçdaroğlu ile fotoğrafını çekti. Keskin'in "bir fotoğrafa, bir oy kampanyası" başlattığını söyleyerek, işçiden oy istemesi gülüşmelere neden oldu.

Kılıçdaroğlu'nun OSTİM ziyaretine Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Selin Sayek Böke ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da eşlik etti.