Kılıçdaroğlu: Önümüzdeki süreç içinde bir şekilde seçim olacak

Kılıçdaroğlu: Önümüzdeki süreç içinde bir şekilde seçim olacak
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve OSB Başkanları ile görüşme sonrası açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Hiçbir sanayicinin, üreticinin umutsuzluğa kapılmasına yer yok. Zaten önümüzdeki süreç içinde bir şekilde seçim olacak ve Türkiye yeni bir hamleyi hayata geçirecek" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret için gittiği Adana'da Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve OSB Başkanları ile görüştü. Kılıçdaroğlu, görüşmelerin ardından açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Hem ticaretten, hem borsadan hem sanayiden yönetici olan arkadaşlarla, başkanlarla güzel bir toplantı yaptık. Ekonomi konusunda, siyasetin ekonomide yarattığı sorunlar konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Şunu kendilerine açık ve net şekilde ifade ettim. Gidişin iyi olmadığını herkes biliyor, ciddi sorunlar var. Hiç kimsenin umutsuzluğa kapılma hakkı yok. Türkiye bütün bu sorunlarını aşabilir. Akılcı politikalarla çözebilir. Kendilerine bizim öngördüğümüz stratejileri bütün ayrıntılarıyla anlattım. Demokrasi, üretim, sosyal devlet vurgusunu yaptım. Türkiye'nin itibarlı, saygın bir devlet olarak dünya sahnesinde yer alması için yüksek yetenek inşasına değer vermesini ifade ettim. Enerji maliyetlerinin yüksekliğini ifade ettim. Bunları nasıl çözeceğimizi de anlattım. Burada yine ifade edeyim. Hiçbir sanayicinin, üreticinin umutsuzluğa kapılmasına yer yok. Zaten önümüzdeki süreç içinde bir şekilde seçim olacak ve Türkiye yeni bir hamleyi hayata geçirecek" dedi.