Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu ve İmamoğlu'ndan Akşener'e bayram ziyareti

Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu ve İmamoğlu'ndan Akşener'e bayram ziyareti
Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu ve İmamoğlu İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından tarihi yarımada turu yapan CHP'liler çalışma arkadaşlarıyla birlikte İstanbul Boğazı manzaralı anı fotoğrafı çektirdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Akşener'in Üsküdar'daki evinde yapılan ziyarette İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da Akşener'e eşlik etti. Toplu görüşmenin ardından iki lider baş başa bir görüşme de yaptılar. Akşener ve Kılıçdaroğlu bu görüşmede güncel konularda görüş alışverişinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'ndan tarihi yarımada turu

Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu ve İmamoğlu, Akşener ziyaretinin ardından, 30 yıl sonra musluklarından su akmaya başlayan 3. Ahmet Çeşmesi’nin tarihiyle ilgili İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat’tan bilgi aldı. Üçlü, İstanbul’un sembol yapılarından Ayasofya ve Halı Müzesi etrafında dolaşıp, Soğukçeşme Sokağı üzerinden Gülhane Parkı’na indi. Gülhane Parkı’nda çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü işçileri ve güvenlik görevlilerinin bayramlarını kutlayan Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu ve İmamoğlu, turlarını Sarayburnu’nda tamamladı. Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu ve İmamoğlu, çalışma arkadaşlarıyla birlikte İstanbul Boğazı manzaralı anı fotoğrafı çektirdi.

kilics.jpg