Kılıçdaroğlu: İzin versinler yangınlara biz müdahale edelim

Kılıçdaroğlu: İzin versinler yangınlara biz müdahale edelim
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin birçok yerinde devam eden ve söndürülemeyen yangınlara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Bu uçakları belediyelerimizin kiralamasına ve pilotlar ile teknisyenleri istihdam etmesine izin versinler, yangınlara derhal biz müdahale edelim" ifadelerini kullandı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin birçok yerini saran ve kontrol altına almakta güçlük çekilen yangınlara ilişkin THK'ya ulaşamadıklarını belirtti. Kılıçdaroğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda; "Erdoğan ortalıkta yok ve hiçbir bürokrat onun izni olmadan onay verebilecek durumda değil. Aradım kayyumu, ulaşamadım" ifadelerini kullandı.

"Uçakları belediyelerimizin kiralamasına ve pilotlar ile teknisyenleri istihdam etmesine izin versinler, yangınlara derhal biz müdahale edelim" diyen Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle;

"Erdoğan ortalıkta yok ve hiçbir bürokrat onun izni olmadan onay verebilecek durumda değil. Aradım kayyumu, ulaşamadım.

Türk Hava Kurumu kayyum elinde yok oldu. Uçaklar yatıyor, pilotlar işinden oldu. Yeni bir iş modeli önerdim; bu uçakları belediyelerimizin kiralamasına ve pilotlar ile teknisyenleri istihdam etmesine izin versinler, yangınlara derhal biz müdahale edelim"

 

 

Etiketler :