Kılıçdaroğlu: Bu yol milleti aydınlığa, umuda, sevgiye götürme yoludur

Kılıçdaroğlu: Bu yol milleti aydınlığa, umuda, sevgiye götürme yoludur
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen “Cumhuriyetimizin II. Yüzyılına Yeni Adım” programında konuştu. 'Bir yola çıktık' diyen Kılıçdaroğlu, " Bu yol milleti aydınlığa, umuda, sevgiye götürme yoludur. Bu yolda hiç kimsenin kişisel beklentisi yoktur" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi “Cumhuriyetimizin II. Yüzyılına Yeni Adım” Programı'nda konuştu.

"Bir yola çıktık" diyen Kılıçdaroğlu, "Bu yol milleti aydınlığa, umuda, sevgiye götürme yoludur. Bu yolda hiç kimsenin kişisel beklentisi yoktur. Biz beraber yola çıktığımız zaman, birlikte mücadele ettiğimiz zaman güven duygusunu pekiştirmiş olacağız. Güven kadar değerli bir şey yoktur. Bu değeri büyütmek zorundayız" diye konuştu.

Millet İttifakı iktidarından söz eden Kılıçdaroğlu, "Sizlerin desteğiyle iktidar olduğumuz zaman göreceksiniz. Hep birlikte, hep beraber Millet İttifakı'nı alkışlayacaksınız. Bunun günü yakındır" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun satırbaşları şöyle:

Ayrıştırdılar, böldüler, kin duymamız için çaba harcadılar ama inadına ayrışmayacağız. İnadına bölünmeyeceğiz, inadına hiç kimseye kin duymayacağız. Mevlana'nın, Hacı Bektaş'ın duygusunu, sevgisini bu topraklarda yeşertmeye ant içtik, ant içiyoruz. Beraber, birlikte yapacağız.

Bir yola çıktık. Bu yol milleti aydınlığa, umuda, sevgiye götürme yoludur. Bu yolda hiç kimsenin kişisel beklentisi yoktur. Biz beraber yola çıktığımız zaman, birlikte mücadele ettiğimiz zaman güven duygusunu pekiştirmiş olacağız. Güven kadar değerli bir şey yoktur. Bu değeri büyütmek zorundayız. Belediye başkanlarımız çaba harcıyorlar. Seçimlerden önce belediye başkanlarımızın aleyhine neler söylenmedi ki... Millet İttifakı'nın iktidarını düşünün. Hiçbir engellemenin olmadığı ve belediye başkanlarının da sonuna kadar gücünü, emeğini halk için harcadığını düşünün. Çok daha huzurlu bir Türkiye'yi inşa etmez miyiz? Edeceğiz. Ayrışmadan, bölünmeden, kavga etmeden yapacağız.

Bizi kavga ettirmek isteyebilirler. Bir şeyler yapmak isteyebilirler. Onların bu konuda maharetleri de var. Bizim vatan, bayrak sevgimiz var. Cumhuriyet'in 100. yılında güzel Cumhuriyet'imizi demokrasi ile taçlandıracağız. Buna ah ettik. Bu kadım Cumhuriyet'i büyüteceğiz.

Bir de düşünün bütün Türkiye'de Millet İttifakı'nın iktidar olduğunu düşünün. İşsizlikle nasıl mücadele ettiğimizi düşünün. Huzur getirmek için nasıl mücadele ettiğimizi düşünün. Türkiye'de hiçbir ayrım yapmadan herkesi kucakladığımızı düşünün. Sizlerin desteğiyle iktidar olduğumuz zaman göreceksiniz. Hep birlikte, hep beraber Millet İttifakı'nı alkışlayacaksınız. Bunun günü yakındır.

Belediye başkanlarımız yaptıkları her harcamanın hesabını veriyorlar. Millete hesap vermek... Bu onuru inşallah Millet İttifakı olarak biz de yaşayacağız.