Kendisini NATO Temsilcisi Olarak Tanıttı, Bakanlarla Fotoğraf Çektirdi: İş İnsanının Akıl Almaz Yalanı

Kendisini NATO Temsilcisi Olarak Tanıttı, Bakanlarla Fotoğraf Çektirdi: İş İnsanının Akıl Almaz Yalanı
İş insanı İsmail Karadağ, kendisini "NATO Temsilcisi" olarak tanıttı. NATO Temsilcisi olarak Bakanlarla, Bakan yardımcılarıyla bir araya gelen Karadağ'ın bu unvana sahip olmadığı ortaya çıktı.

İsmail Karadağ adlı bir iş insanı, kendisini "Birleşmiş Milletler NATO Diplomatı" olarak tanıttığı ortaya çıktı.

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre Karadağ ile ilgili medyada haberler de yapıldı. Haberlerde Karadağ'ın 'Birleşmiş Milletler NATO Türkiye Temsilcisi' olduğu iddia edildi.

Bazı haberlerde Karadağ ile ilgili şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye Ak Gençlik Ocakları Genel Başkanı Ferhat Aydoğan, Birleşmiş Milletler NATO Türkiye Temsilcisi ve Diplomat olarak atanan İsmail Karadağ ile İstanbul’da bir araya geldi. Dışişleri Bakanlığı tarafından atanan Diplomat İsmail Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretine gelen Türkiye Ak Gençlik Ocakları Genel Başkanı Ferhat Aydoğan, bu buluşmayı kendi sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı.”

nato.webp

Daha önce yaptığı açıklamalarda ise görevi kendisine layık gören devlet büyüklerine teşekkür eden Karadağ'ın açıklaması şöyle:

"Bana bu görevi layık gören devlet büyüklerime sonsuz teşekkürler diliyorum. Gerek Avrupa ülkelerinde gerek kendi toprağım olan Türkiye'de ülkem, vatanım ve bayrağım için bana verilecek görevleri şerefli bir şekilde taşıyacağım.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN YALANLAMA

Dışişleri Bakanlığı “Birleşmiş Milletler NATO Türkiye Temsilcisi” şeklinde bir unvan olmadığını ve İsmail Karadağ’ın Dışişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilmediğini vurguladı.

Karadağ’ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda ise Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ve AKP Milletvekili Orhan Yeğin gibi bazı isimlerle görüştüğü görülüyor.