Kendi adamından Erdoğan'a yalanlama: Vatanlarını severler 

Kendi adamından Erdoğan'a yalanlama: Vatanlarını severler 
AKP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Erdoğan'ın terörist ilan ettiği seçmneler için "CHP'li seçmenler vatanını sever" açıklamasını yaptı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda, milletin yarısını terörist ilan etmişti. Çok sayıda kişinin tepkisini çeken sözlerine ilişkin bir açıklama da AKP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel'den geldi. Sözcü'ye konuşan Türel, "CHP'li seçmenler vatanını, milletini severler" dedi.

Türel söyleşisinin ilgili bölümü şöyle:

"Tarihimiz boyunca uluslararası güçler siyasi partilerimizin içine bölücüleri, hainleri yerleştirmeye çalışmış. Bizim içimizde de FETÖ'cüler varmış, biz şimdi bunları temizledik, temizliyoruz… Bakın CHP'nin içine de bölücüler sızmaya çalışıyor, çalışacaktır da. Bizim mücadelemiz onlarla. Biz aslında bunu ifade ederek Atatürk'ün kurmuş olduğu CHP'nin içine bu kişilerin girmesini de engellemiş oluyoruz. Bekadan kastımız budur… Yoksa benim CHP'li çok seçmenim var, anlattım size, bizim seçmenimiz olmasa da bu milletin her bir bireyi vatanını milletini sever ve vatanı milleti için ölmeye hazırdır."

Etiketler :