Kenan Sofuoğlu'nun paylaşımı büyük tepki çekti!

Kenan Sofuoğlu'nun paylaşımı büyük tepki çekti!
Lüks düşkünlüğüyle kamuoyunda sürekli tepki toplayan AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, İngilizce bastırdığı kartvizitte 'senatör' unvanını kullanmıştı. Sofuoğlu tepki çekecek yeni bir paylaşım yaptı

Lüks düşkünlüğüyle kamuoyunda sürekli tepki toplayan AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, İngilizce bastırdığı kartvizitte 'senatör' unvanını kullanmıştı. Sofuoğlu tepki çekecek yeni bir paylaşım yaptı. Ancak bu fotoğrafı tepkiler üzerine hesabından sildi.

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun paylaşımı tepkilere neden oldu.

Motor sporları alt klasmanlarından şampiyonluğu bulunan Sakarya milletvekili Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük tepki topladı. Sosyal medya kullanıcıları, Sofuoğlu'nun Muhsin Yazıcıoğlu ve Doğu Türkistan önergelerini reddeden vekillerden biri olduğunu anımsatarak tepkilerini dile getirdi.

"EMİRERLERİM"

Sofuoğulu, TBMM'deki odasında ayaklarını masaya uzatarak, karşısında esas duruşta bekleyen iki kişi için "Emirerlerim" yazdı. AKP'li vekil daha sonra takipçilerinden gelen tepki üzerine paylaşımını hikayesinden sildi.

Kimlikleri ortaya çıktı

Cumhuriyet'in haberine göre, Sofuoğlu'nun emirerlerim dediği kişilerin danışmanları teyzesinin oğlu Semih Bostanoğlu ve daha önce çiçekçilik yapan Levent Yaman olduğu ortaya çıktı.

AKP'nin “Hizmet” vaatleriyle seçilen Sofuoğlu’na tepkiler ise, kamu malı olan masasına ayaklarını uzatması nedeniyle gösterildi.

Sofuoğlu paylaşımı kısa süre içerisinde kaldırsa da, eleştirilmekten kurtulamadı.

Etiketler :