Kemal Kılıçdaroğlu, Tunceli'de teyzesinin cenaze törenine katıldı

Kemal Kılıçdaroğlu, Tunceli'de teyzesinin cenaze törenine katıldı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaşamını yitiren teyzesi Fecire Işık'ın Tunceli'deki cenaze törenine katıldı.

FERİT DEMİR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 85 yaşında  yaşlılığa bağlı olarak hayatını kaybeden teyzesi Fecire Işık'ın cenaze törenine katılmak için sabah saatlerinde Tunceli'ye geldi. Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İstanbul Milletvekili ve Başdanışmanı Erdoğan Toprak, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu da eşlik etti.

5-001.jpg

Kılıçdaroğlu, Tunceli cemevinde taziyeleri kabul etti. Fecire Işık için Tunceli cemevinde düzenlenen törene Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ve CHP milletvekili katıldı. Cemevindeki töreninin ardından Kılıçdoğlu, teyzesinin tabutuna omuz vererek cenaze arabasına kadar taşıdı.  Fecire Işık kalabalık bir araç konvoyu ile Nazimiye ilçesi Ramazan köyüne götürülerek toprağa verildi.

8-001.jpg

Kılıçdaroğlu, anne ve babasının mezarlarını ziyaret etti 

Kemal Kılıçdaroğlu, teyzesinin cenaze töreninden sonra Atlantı köyünde bulunan aile kabristanlığına giderek annesi Yemoş ve babası Kamer Kılıçdaroğlu'unun mezarının da bulunduğu aile kabristanlığını ziyaret ederek bir süre dua etti. Kılıçdaroğlu daha sonra Tunceli'den ayrılarak karayolu ile Elazığ'a geçti. Kılıçdaroğlu, buradan özel uçak ile sel felaketinin yaşandığı incelemelerde bulunmak için özel uçak ile Sinop'a gitti.

4-001.jpg3-001.jpg7-001.jpg6-001.jpg

Etiketler :