Kaza mı, intihar mı, cinayet mi?

Kaza mı, intihar mı, cinayet mi?
Kartal'da yaşayan Recep Akyıldız'ın cansız bedeni evinin önündeki su kuyusunda bulundu.

Kartal Cevizli'de 12.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, sabah Recep Akyıldız'ın (21) evde olmadığını fark eden ailesi çevrede yaptığı aramada evinin önündeki su kuyusunun yakınlarında kan izlerini gördü. Kuyunun içine baktıklarında Akyıldız'ın hareketsiz yatan bedenini gören aile polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Akyıldız'ın cesedini 4 metre derinlikteki su kuyusundan itfaiye çıkardı. 

Ceset otopsi için Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesinin morguna kaldırıldı. Ekiplerin çalışma esnasında Akyıldız'ın ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Olay yeri inceleme ekipleri kuyunun etrafında ayrıntılı inceleme yaptı. Olayın intihar mı, kaza mı yoksa cinayet mi olduğu ilk incelemeler sonrasında anlaşılamadı. 

Aile yakını Şaban Elmacı, "Sabah evde olmadığı görülüyor. Ondan sonra ailesi aramaya başlıyor. Arkadaşıyla denize gittiği düşünülürken, ailesi kuyuda kan izleri görünce şüphelenip polis ekiplerine haber veriyor. Benim eşimin yeğeni olur kendisi yarın da üniversite sınavına girecekti. Geçen sene sınava girmediği için biraz stresi vardı. Ama abartacak bir durum yok. Bildiğimiz gibi neşeli bir çocuktu" dedi. 

DHA

 

Kaynak:DHA

Etiketler :