Kartal Belediyesi'nde 15 Temmuz anması

Kartal Belediyesi'nde 15 Temmuz anması
15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olan Kartallı Şükrü Bayrakçı, şahadetinin 4. Yıldönümünde Kurfalı Mezarlığı’nda ki kabri başında gerçekleştirilen anma töreni ile anıldı. 

15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen askeri darbe teşebbüsü sırasında aracıyla Ümraniye Çakmak Köprüsü üzerinde tankları durdurmak isterken şehit olan şehit Şükrü Bayrakçı için düzenlenen anma töreninde babası Mehmet, annesi Hatice, eşi Nesrin ve kızı Bade Bayrakçı taziyeleri kabul ettiler.

Şehidin Kartal Hürriyet Mahallesi Kurfalı Mezarlığı’nda bulunan mezarı başında önce Kuran-ı Kerim okundu. Ardından şehidin ruhu için dualar okundu. Anma törenine Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Garnizon Komutanı Tuğamiral Ramis Akın, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP İlçe Başkanı Efendi Argunşah, İYİ Parti İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, AK Parti İlçe Başkanı Gürkan Akyol, MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek, ilçe müftüsü Mustafa Baytar,Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kartal Belediyesi’nin stand kurarak maske, dezenfektan, su ve lokum ikramı yaptığı anma törenin ardından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Bayrakçı ailesinin yanında giderek başsağlığı ve metanet diledi. Baba Mehmet Bayrakçı ile görüşen Yüksel, her hangi bir ihtiyaç durumunda yardıma hazır olduğunu söyleyerek şehidin ruhuna rahmet diledi. Şehidin 10 yaşındaki kızı Bade ile de ilgilen Başkan Yüksel, bir daha böylesine acı olayların yaşanmaması için herkesin dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Etiketler :