Kardeşi Sınıfta Kalınca Öğretmeni Yumrukladı!

Ümraniye’de kardeşinin sınıf tekrarı yapması nedeniyle okul idaresiyle konuşmaya giden abi öğretmeni yumrukladı. Birbirlerinden şikayetçi olan 2 öğretmen ve öğrencinin abisi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Müslim SARIYAR

Ümraniye’de 30 Ağustos Mesleki Teknik Lisesi'nde bugün 11.00 sıralarında 'Okulda öğretmene darp' ihbarı yapılması üzerine okula polis ekipleri sevk edildi. Yapılan araştırmada 9. sınıfta okuyan bir öğrencinin sınıf tekrarı yapması nedeniyle okula gelen öğrencinin abisi İbrahim D, öğretmenler odasında öğretmen Vedat Kömür ve Orhan Bozkurt'la tartışmaya başladı.

67189.jpg

Bu sırada öğrenci abisi İbrahim D., öğretmen Vedat Kömür'e yumruk attı. O anlar ise cep telefonu kameralarınca an be an kaydedildi.

Orhan Bozkurt'un da İbrahim D'ye karşılık vermesi üzerine karşılıklı darp olayı gerçekleşti. İki öğretmen ve öğrenci velisi birbirlerinden şikayetçi oldu. Polis eşliğinde darp raporu alınan 3 kişi daha sonra ifadeleri alınmak üzere Çakmak Şehit Sedat Yabalak Polis Merkez Amirliği'ne götürüldü.