Kardeşi ile yeğenini bıçakladı: Polise teslim oldu

Kardeşi ile yeğenini bıçakladı: Polise teslim oldu
Aksaray'da bir emlakçıda çıkan kavgada Bülent A. isimli şüpheli kardeşi Mehmet A. ver yeğeni Şevket A.yı bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı. Bülent A. daha sonra polise teslim oldu.

Aksaray'da bir emlakçıda çıkan kavgada 54 yaşındaki Bülent A. isimli şüpheli kardeşi Mehmet A. ve 22 yaşındaki yeğeni Şevket A.yı bıçakla yaralayıp önce olay yerinden kaçtı, daha sonra ise polise teslim oldu.

Olay, saat 14.00 sıralarında Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki bir emlakçıda meydana geldi. Bülent A. ile kardeşi Mehmet A. ve yeğeni Şevket A. arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

kardesi-ile-yegenini-bicaklayip-polise-t-546836-162113-001.jpg

"MEVZU ÇEKEMEMEZLİK"

Kavgada Bülent A., kardeşi Mehmet A.'yı kasığından, yeğeni Şevket A.'yı karnından bıçakladı. Yaralanan baba-oğul yere yığılırken, Bülent A. olay yerinden kaçarak polis ekiplerine teslim oldu.

kardesi-ile-yegenini-bicaklayip-polise-t-546779-162113-001.jpg

Apartmanda oturanlar, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Baba-oğul ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sedyeyle hastaneye götürülen Şevket A., "Amcam bıçakladı bizi. Mevzu çekememezlik. Amcam dükkanımızı bastı" dedi

kardesi-ile-yegenini-bicaklayip-polise-t-546780-162113-001.jpg

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)