Kardeş Kavgası Sağlık Personeline de Sıçradı!

Kardeş Kavgası Sağlık Personeline de Sıçradı!
Aksaray’da kardeş kavgası az daha can alacaktı. Metin Katık (69), evde belirlenemeyen nedenle çıkan tartıştığı kardeşi Mevlüt Katık'ı (62) otomobil anahtarı ile yüzünden yaraladı. Yüzünden yaralanan Mevlüt Katık, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Katık, sedyeyle hastanenin acil servisine alındığı sırada, sağlık görevlilerine tepki gösterdi.

Aksaray’da Metin Katık ile kardeşi Mevlüt Katık, arasında evde belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Metin Katık, otomobil anahtarıyla kardeşi Mevlüt Katık'ı yüzünden yaraladı.

Gürültüyü duyan bina sakinlerinin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yüzünden yaralanan Mevlüt Katık, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

'BENİ ÇEKEN KİM' DİYE TEPKİ GÖSTERDİ

Yaralı Mevlüt Katık, sedyeyle hastanenin acil servisine alındığı sırada, sağlık görevlilerine "Beni çeken kim? Görevi neymiş? Gazeteciyse ben de gazeteyim" diyerek, cep telefonunun kamerasıyla, kendisini çeken gazeteciyi kaydetti.

Gözaltına alınan Metin Katık ise kardeşinin de kendisini darbettiğini belirtince polis ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.