Karda kaldılar ama Ahaber'e kanmadılar... Canlı yayında: Yalansın abi

Basın Ekspres'de trafikte kalan şoförlerle canlı yayında röportaj yapmak isteyen Ahaber muhabirine vatandaş 'yalansın' diye yanıt verdi.

İstanbul'da uzun yıllardır görülmemiş kar yağışı nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. Kentin büyüklüğü nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ulaştırma Bakanlığı yol sorumluluk alanlarını paylaşıyor. Şehir hızlı büyüdüğü için de yollardaki yetki alanları ister istemez birbirini etkiliyor. Ulaştırma Bakanlığı sorumluluğundaki yollarda yaşanan sıkışma ister istemez İBB'nin yetki alanlarına da etki ediyor.

Ulaştırma Bakanlığı sorumluluğundaki TEM otoyolundaki sıkışma ister istemez Basın Ekspres bağlantı yoluna yansıyor.

Ahaber muhabiri de Basın Ekspres'de yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kalan sürücülerden görüş almak istedi. Sürücü 'Ahaber misin' diye muhabire sordu. Muhabirin 'evet' yanıtını duyan sürücü 'Sen yalansın abi' diye cevap verdi.

Canlı yayında gerçekleşen diyalog ekranlardaki herkese giderken Ahaber muhabiri durumu kurtarmak için 'Şöyle geçelim abi' diyerek kameramanını yönlendirdi. Sürücü ve kameraman arasında yaşanan diyalog Ahaber ekranlarındaki herkese ulaştı.