Doğan İçeloğlu'nu öldüren mermi ormandan geldi

İstanbul Arnavutköy'de kurban kestiği sırada kalp krizi geçirdiği öğrenilen Doğan İçeloğlu'nun silahla öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetin ardından polisin çalışması sürerken öldüren merminin orman içinden geldiği öğrenildi.

Arnavutköy Hacımaşlı Mahallesi'nde bulunan hayvan kesim merkezinde 56 yaşındaki kasap Doğan İçeloğlu yere düşen bıçağını alacağı sırada yere yığıldı.

BIÇAĞIN ÜZERİNE DÜŞTÜ SANILDI

Karın bölgesinden kan gelen İçeloğlu'nun kalp krizi geçirdiği ve bıçağın üzerine düştüğü sanıldı. Olay yerine gelen savcı ve polisin incelemesinden sonra İçeloğlu'nun cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

CİNAYET ÇIKTI

Halktv.com.tr'nin ilk olarak cinayet olduğunu duyurduğu olayda, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede Doğan İçeloğlu'nun silahla öldürüldüğü ortaya çıktı.

ÖLDÜREN MERMİ ORMANDAN GELDİ

Halktv.com.tr'nin ulaştığı bilgilere göre, cinayetin ardından çalışma başlatan polis, 70 -80 metre uzaklıkta bulunan orman içinden gelen merminin İçeloğlu'nun göğsüne isabet ettiği ihtimali üzerinde duruyor.

69463.jpg

SAC'I DELİP İÇELOĞLU'NA İSABET ETTİ

Orman içinden geldiği belirlenen merminin önce kesim merkezinin sacını deldiği daha sonra da Doğan İçeloğu'na isabet ettiği öğrenildi.

OLAY YERİNDE MERMİNİN GELİŞ İSTİKAMETİ İÇİN LAZERDE KULLANILDI

İstanbul Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri önce sac'a ardından da Doğan İçeloğlu'na isabet eden merminin geldiği yeri belirlemek için lazer de kullandı. Polis, İçeloğlu'nun ölümüne sebep olan silahı ateşleyen magandaları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

whatsapp-image-2024-06-18-at-12-44-56.jpeg

TOKAT'TAN KURBAN KESMEK İÇİN GELMİŞTİ

Tokat'ta kasaplık yaptığı öğrenilen Doğan İçeloğu'nun, kurban kesimi için memleketinden geldiği öğrenildi. Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisinin ardından ailesine teslim edilen İçeloğlu, Tokat'ta toprağa verildi.