Kadınlar Günü'nde kadın cinayeti!  

Kadınlar Günü'nde kadın cinayeti!  
Türkiye, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne de kadın cinayetiyle girdi. İstanbul'da bir kadın erkek arkadaşı olduğu belirtilen şahıs tarafından katledildi.

İstanbul Beyoğlu’nda saat 02.30 sıralarında Moğolistan uyruklu K.L. ve İdris Ç., binaya girdikleri sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında binadan silah sesleri gelince ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı ilk kontrolde K.L.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. İdris Ç. ise olay yerinde ağır yaralı olarak bulundu.  İdris Ç., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalbinin 3 kez durduğu öğrenilen İdris Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

ÖNCE KADINI BAŞINDAN VURDU, SONRA İNTİHAR ETTİ

Polis olayda, İdris Ç.'nin tartışma sırasında üzerinde bulunan silahı çekerek, önce K.L'yi başından vurduğu,  ardından da kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulunduğu üzerinde duruyor.  Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın, olay yerindeki incelemelerinin ardından kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. (DHA)

Etiketler :