Kadın-çoluk çocuğun olduğu tekneye göz göre göre çarptı. Çarpıyor çarpacak Bismillahirahmanirahim yapacak bir şey yok

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ICE isimli mega yat ile AMEY adlı lüks motoryatın çarpışma anı kameralara yansıdı. Motoryatın içindeki korku dolu anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Yolculardan biri içeride bulunanları bir taraftan sakinleştirirken diğer yandan da 'Bismillahirahmanirahim' diye bağırdı kameralara yansıdı.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Bodrum'un Yalıkavak açıklarında gerçekleşti. 90 metre uzunluğundaki ICE isimli mega yat, AMEY adlı lüks motoryata arkadan çarptı. Kazada yaralanan olmazken, AMEY isimli motoryatta büyük çapta hasar meydana geldi.

bodrum-yat-kazasi-ice-amey-1725032711.webpYOLCULARIN KORKU ANLARI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Öte yandan ICE isimli mega yatın çarptığı AMEY adlı lüks motoryatta bulunanların çarpma sırasındaki yaşadıkları cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülere göre, Mega yatın üzerlerine geldiğini gören bir kişi, "Ne yapıyorsun ya. Çarpıyor. Çarpacak" diye bağırırken başka biri ise 'Yapacak birşey yok' diyor. Bu sırada çarpışma oluyor.

Yine motoryatta bulunan bir kişi ise, 'Bismillahirahmanirahim sakin bismilllahirahmanirahim' diye bağırması da kameralarca kaydedildi.

whatsapp-image-2024-08-31-at-11-01-47.jpeg

ROTA HARİTASI ORTAYA ÇIKTI

Kazada ölü yada yaralanan olmazken yatlarla maddi hasar meydana geldi. Öte yandan kaza yapan ICE isimli mega yatın rota haritası ortaya çıktı. Dümeni kilitlendiği iddia edilen yat kazasıyla ilgili soruşturma başlatılırken, bilerek mi vurduğu yoksa daha önceden telsizden kapışıp kapışmadıkları ise araştırılıyor.

Kaynak:halktv.com.tr