Kadıköy'de Ortalık Savaş Alanına Döndü

İstanbul Kadıköy'de sabaha karşı yaşanan trafik kazası sonrasında ortalık adeta savaş alanına döndü. Olay, saat 04.30 sıralarında Fenerbahçe Mahallesi Operatör Cemil Topuzlu Caddesi üzerinde meydana geldi.

Henüz bilinmeyen bir nedenle seyir halindeki üç otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu, 27 HS 061 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki aydınlatma direğine çarpmasıyla durabildi.

Kazada araç içinde bulunan iki kişi yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı ve ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Kaza sonrasında taraflar arasında tartışma çıktı ve tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tarafların yakınlarının da karıştığı kavgada, tekme ve tokatlar havada uçuştu.

Olay yerine çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi ve polis ekipleri kavgayı biber gazı kullanarak ayırabildi. Kavgaya karışan birçok kişi kelepçelenerek gözaltına alındı ve ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polisin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.