Kabataş yalanını savunan Öztürk bu kez dürüst davrandı: Ezan iddiası doğru olmadı

Kabataş yalanını savunan Öztürk bu kez dürüst davrandı: Ezan iddiası doğru olmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uzun süre Anadolu Ajansı'nı yönettirdiği, şimdiki Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, Erdoğan'ın videolarla yalanladığı ezanı ıslıkladılar iddiasını köşesine taşıdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uzun süre Anadolu Ajansı'nı yönettirdiği, şimdiki Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, Erdoğan'ın videolarla yalanladığı ezanı ıslıkladılar iddiasını köşesine taşıdı. Kabataş yalanının savunan Öztürk bu kez dürüst davranarak, iddianın araştırılıp tepki göstermenin daha doğru olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uzun süre Anadolu Ajansı'nı yönettirdiği, şimdiki Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, Erdoğan'ın videolarla yalanladığı ezanı ıslıkladılar iddiasını köşesine taşıdı.  Kabataş yalanında yandaş gazetecilerle birlikte 5 Mart 2015'te ‘Diliniz KABA, vicdanınız TAŞ’ başlıklı yazı yazan Öztürk bu kez dürüst davranarak,"AKP'yi savunan gazetecilerin bile iddia dediği protestoya son düzlükte Cumhurbaşkanı’nın kampanyasının bir parçası yapmak doğru olmadı." yorumunda bulundu.

Öztürk'ün yazısının ilgili bölümü şöyle:

"İstiklal Caddesi’ndeki ezanın ıslıklanma olayını iyice araştırmadan ve doğrusunu öğrenmeden en yüksek perdeden bu olaya tepki göstermek doğru mu? Zira AK Parti’yi savunan gazeteciler, yazarlar ve kanaat önderleri bile bu olayın iddia edildiği gibi ezanı protesto olmadığını ısrarla yazdılar, söylediler. Hal böyleyken, buradan siyaseten bir argüman çıkartıp, bunu da son düzlükte Cumhurbaşkanı’nın kampanyasının bir parçası yapmak doğru olmadı.

Yine Ankara’da Mansur Yavaş ile sahtekarlıktan sabıkalı bir kişi arasındaki karmaşık ve mahkeme süreci devam eden bir tartışmaya AK Parti sözcüsü düzeyinde müdahil olmayı da tartışmalı bir durum olarak görüyorum. Hele hele Mansur Yavaş hakkında apar topar dava açılması, onu mağdur durumuna sokacak bir riski bile barındırıyor. Oradaki tartışma kafaları karıştırır ama Cumhur İttifakı’na yarar mı bilemiyorum."

Etiketler :