Jelibonu maden sanan Gökçek, faturayı solculara çıkardı

Jelibonu maden sanan Gökçek, faturayı solculara çıkardı
Jelibon rezervlerini gerçek sanan Ankara'nın eski Belediye Başkanı AKP'li Melih Gökçek, faturayı solculara çıkardı. Kendisinin de trollenebildiğini söyleyen Gökçek, "Açıkça ne olduğunu bilmiyorum dememe rağmen, mal bulmuş mağribi gibi saldırmaya başlamışlar" dedi.

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu'nun “Adana’da bulunan petrolden sonra, Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık jelibon rezervlerine rastlandı…” tweetini gerçek sanan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu.

Kendisinin de trollenebildiğini söyleyen Gökçek, şu ifadeleri kullandı:

"Ankara Masası'nda bir arkadaşımın gönderdiği bir haber üzerine, bugün Eskişehir'de yeraltında bulunan 2nadir toprak elementi' üzerine konuşurken 'İçinde jelibon diye bir maddeymiş, ne olduğunu bilmiyorum' diye bir konuşma yaptım. Ne kadar solcu varsa aklınca alaya başlamış. Açıkça ne olduğunu bilmiyorum dememe rağmen, mal bulmuş mağribi gibi saldırmaya başlamışlar. Demek ki trollenebiliyorum. Demek ki bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım."

ekran-resmi-2022-06-29-12-02-59.png

Kaynak:halktv.com.tr