Jandarma Genel Komutanı Çetin, Tolga Ağar ve çete liderleriyle aynı karede

Jandarma Genel Komutanı Çetin, Tolga Ağar ve çete liderleriyle aynı karede
AKP'li vekil Tolga Ağar’ın, kendisinin 'Yeldana Kaharman’ın ölümünde bir rolü olmadığını' söyleyen Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin’le fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Çetin'in çete lideri olduğu iddia edilen Selahattin Yılmaz'la da fotoğrafı çıktı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden bir video paylaşarak, Elazığ'da iki yıl önce ölü bulunan Yeldana Kaharman'ın ölümüne ilişkin Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu olan AKP Elazığ Milletvekili Tolga Ağar'ın rolüne ilişkin iddialarda bulunmuştu.

Peker'in iddialarının ardından Kaharman'ın ölümüne ilişkin Ağar'dan ve Jandarma Genel Komutanlığı'ndan açıklamalar yapılarak iddialar yalanlanmıştı. 

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'in Mehmet Ağar ve Tolga Ağar'la fotoğrafları ortaya çıktı. Tolga Ağar'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin için "değerli büyüğüm, aile dostumuz" ifadesini kullandığı görüldü. 

Ağar'la samimi olduğu fotoğrafta görünen Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'in bir başka çete lideri Selahattin Yılmaz’la da fotoğrafları ortaya çıktı. Yılmaz'ın oğlu tarafından sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraflarda, "Dostluğunuz daim etsin" ifadesini kullandığı görüldü. 

Resim

Öte yandan Selahattin Yılmaz, geçtiğimiz aylarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehditlerde bulunan suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın 'sağ kolu' olarak bilindiği öğrenildi.

MHP'li vekilden suç örgütü lideri Çakıcı'ya karşılama
 

Cumhuriyet manşetten duyurdu, Soylu 'Hesabını vereceksiniz' dedi 

ekran-resmi-2021-05-11-10-12-28.png

İçişleri Bakanı Soylu, fotoğrafları manşetten duyuran Cumhuriyet gazetesine tepki göstererek, "Türkiye eski Türkiye değil. Hesabını hukuk önünde vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Bakan Soylu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bir mafya pisliğinin hezeyanlarıyla terörle mücadele tarihimizin en Şanlı Komutanına çamur atan, ortakları HDPKK için intikam alan, Cumhuriyet gazetesi; Sizin tarihiniz, derin, kirli ve karanlık ilişkiler tarihidir Türkiye eski Türkiye değil Hesabını hukuk önünde vereceksiniz."