İYİ Partili Buğra Kavuncu'ya saldırıya tepkiler yağdı: İyi insanları durduramayacaksınız

İYİ Partili Buğra Kavuncu'ya saldırıya tepkiler yağdı: İyi insanları durduramayacaksınız
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya Halk TV önünde yumruklu saldırıya sosyal medyadan tepkiler yağdı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından büyük harflerle "İyi insanları durduramayacaksınız" diyerek tepki gösterdi.

Halk TV'de gazeteci İpek Özbey'in sunumuyla ekrana gelen Gündem Özel programına konuk olan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, program sonrası binadan ayrılırken Bakırköy'de yumruklu saldırıya uğradı. 

Saldırıya yönelik tepkilerin çığ gibi büyüdüğü Twitter'da, söz konusu saldırı kısa sürede en çok konuşulan konulardan oldu.  

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik saldırılara Twitter üzerinden gösterilen tepkiler şöyle:

İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener: İYİ İNSANLARI SUSTURAMAYACAKSINIZ!

 

'Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artırıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz."

'Haysiyet fukarası olduğunuzu tescil ettiniz'

İYİ Partili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan: "Kahpelik diz boyu. Buğra Kavuncu’ya attırdığınız o yumruk ile bir kez daha ne kadar şeref ve haysiyet fukarası olduğunuzu tescil ettiniz."


'Sorumlular bir an önce yakalanmalı'

İstanbul Büyük Şehir (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu: "İYİ Parti İstanbul İl Başkanı @SBugraKavuncu’ya yönelik yapılan saldırıyı kınıyorum. Sorumlular bir an önce yakalanmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır."


'Saldırtan anlayıştan hesap soracağız!'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: "İyi Parti İstanbul İl Başkanı, çok kıymetli mevkidaşım Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırı da öncesinde yapılmış diğer saldırılar gibi kabul edilemez. Saldıranlardan ziyade saldırtan anlayıştan hesap soracağız! Sevgili Başkanım geçmiş değil gelecek olsun @SBugraKavuncu


'İktidar ortaklarına çağrımız...'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: İYİ Parti İstanbul İl Başkanı @SBugraKavuncu ’ya karşı gerçekleştirilen saldırıyı esefle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İktidar ortaklarına çağrımız, siyasal şiddet ortamını besleyen söylem ve üslubu derhal terk etmeleridir.

 

'Saldırıyı şiddetle kınıyorum' 

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: "İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Buğra Kavuncu’ya yönelik düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyor, bu çirkin saldırının fail ya da faillerinin en kısa sürede yargı önünde hesap vermelerini diliyorum."

'Bakalım yakalanacak mı?'

Levent Özeren: İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu saldırıya uğradı. Kalleş saldırgan yumruk atıp kaçtı. Bakalım yakalanacak mı?

'Nefret söylemlerinin yansıması'

CHP'li Ali Mahir Başarır: Ne yazık ki ülkemiz siyasetinde hakim olan nefret söylemlerinin yansıması şiddet eylemi olarak karşımıza çıkıyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya Halk TV önünde yapılan alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum. Geçmiş olsun @SBugraKavuncu

'Erdoğan, bizati sorumlusudur' 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba: " 'Bunlar daha iyi günleriniz! Durun bakalım, başınıza daha neler gelecek?' diyerek muhalefete yönelik saldırılarının emrini veren Erdoğan, muhalefete yönelik bu saldırının da bizzati sorumlusudur. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya geçmiş olsun diliyorum.

'İktidarın düşmanlaştıran, hedef gösteren dilinin sonucudur bu'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun, şehrin orta yerinde uğradığı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ'a yönelik saldırıda olduğu gibi iktidarın düşmanlaştıran, hedef gösteren dilinin sonucudur bu. Geçmiş olsun @meral_aksener