İşte Yeni Türkiye! Onkoloji Hastasına Oda Bulunamadı

İşte Yeni Türkiye! Onkoloji Hastasına Oda Bulunamadı
Bursa Şehir Hastanesi’nde eşini kaybeden Erdal Usta’nın başına gelmeyen kalmadı. Erdal Usta’nın kanser hastası eşi Fatma Usta’ya oda bulunamadı. Zar zor oda bulunduktan sonra Fatma Usta hayatını kaybetti. İddialara göre; Bursa Şehir Hastanesi’ndeki VİP (Süit) odalar boştu. Ancak orada sadece bürokratlar, iktidara yakın isimler ve yakınlarına kalabiliyordu.

Erdal Usta, eşi Fatma Usta’yı 22 Mart 2023’te Bursa Şehir Hastanesi’nde kaybetti. Onkoloji Hastası Fatma Usta dört gün Bursa Şehir Hastanesi’nin acil bölümünde yatırıldı. Bir türlü odaya alınmayan Usta’nın ailesine ‘Boş yatak yok’ denildi. Fatma Usta, eşinin çabaları sonrasında bir odaya alındıktan sonra hayatını kaybetti. Ancak Erdal Usta, eşinin vefatından sonra Bursa Şehir Hastanesi’nde VİP (Süit) odalarının olduğunu öğrendi.

Erdal Usta, suit odaların olduğunu öğrendikten sonra burada kimlerin, ne kadar ücret ödeyerek kaldığını öğrenmeye çalıştı. Hastanedeki bir özel güvenlik görevlisi, Usta’ya o odaların Kaymakam, Vali ve siyasilere açıldığını söyledi.

thumbs-b-c-1553bf677db5f0f8438619ef46d458d5.jpg

İddialar ile ilgili Bursa Şehir Hastanesi’ni aradığımızda hastanenin 4 süit odasının bulunduğunu belirttiler. Ancak burada hangi hastaların kaldığı konusunda ise bir bilgi verilmedi.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :