İstanbul'un Göbeğindeki Çivili Dayakta Yeni Gelişme! Gözleri Dönmüş Gibi Saldırdılar

İstanbul'un Göbeğindeki Çivili Dayakta Yeni Gelişme! Gözleri Dönmüş Gibi Saldırdılar
İstanbul'un göbeği Taksim'de yaşanan korkunç olayda görgü tanıklarının ifadesi dehşete düşürdü. Tarafların ifadesi ortaya çıktı.

İstanbul Taksim'de 5 Eylül'de meydana gelen olayda, dövme sanatçısı Yeliz Ö. ve partneri Mehmet İ., gece kulübü çalışanları tarafından dövüldü.

Saldırganın ifadesine göre, işletmeyi kapatırken arkasından bir kişinin kendisine saldırdığını ve şok halinde karşılık verdiğini söyledi. Görgü tanıkları ise çiftin kalabalık bir grup tarafından dövüldüğünü anlattı.

civili-dayak.jpg

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre ziftin emniyette verdiği ilk ifadede saldırganlardan şikayetçi olmadıkları ortaya çıktı. Ancak çiftin avukatları aracılığıyla daha sonra suç duyurusunda bulundukları öğrenildi.

civili-dayak1.jpeg

Saldırgan: "Arkamdan vurdular"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan mekan çalışanı Demhat F., olay günü dükkanı kapatacağı sırada aniden arkasından bir darbe aldığını ve kendisinin de saldırmaya başladığını söyledi. Daha sonra olay yerine polislerin geldiğini ve kendisinden başka kimsenin çifte vurmadığını ifade etti.

Görgü tanıkları: "Kalabalık bir grup saldırdı"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında emniyet güçleri görgü tanıklarının ifadesini aldı. Olay yerinde olduğunu söyleyen bir vatandaş, kalabalık bir grubun Yeliz Ö. ve Mehmet İ.'yi dövdüğünü anlattı. Görgü tanığı, olayı ayırmaya çalışan vatandaşların kanlar içinde kalan genç kadını kaçırmaya çalıştığını ancak saldırganların halen darp ettiğini söyledi.

Etiketler :