İstanbul'un Göbeğinde Sapık Jinekolog! Onlarca Hastasını Taciz Ettiği Ortaya Çıktı

İstanbul'un Göbeğinde Sapık Jinekolog! Onlarca Hastasını Taciz Ettiği Ortaya Çıktı
Sosyal medya İstanbul Anadolu yakasında bir özel hastanede görev yapan sapık doktorla çalkalanıyor. Her şey sosyal medyada @rereyhn isimli kullanıcının ifşasıyla başladı. Kadın, yaşadığı tacizi sosyal medyada anlatırken kendisi gibi pek çok hastanın aynı doktor tarafından tacize uğradığı ortaya çıktı. Mağdur kadınlar başlarına gelenleri sosyal medyada paylaştı.

Sosyal medyada @rereyhn isimli kullanıcı İstanbul Anadolu yakasında gittiği özel bir hastanede görevli jinekoloji doktorunun tacizini ifşa etti.

Kadın yumurtalıklarında bulunan bir kist nedeniyle hastaneye gittiğini ve muayene sırasında yaşadıklarını anlattı.

TACİZİ BU SÖZLERLE ANLATTI

Kullanıcının paylaşımları şöyle:

"Doktor öncelikle 'Ne iş yapıyorsunuz?' diye sordu. Ben de antrenör olduğumu söyledim. Bunun üzerine, 'Boyunuzun güzelliği ondan mı geliyor?' diye yanıtladı. Ardından, oturduğum konumu değiştirmek bahanesiyle kalçamdan cinsel organıma doğru okşayarak beni aşağıya çekti. Sadece konumumu düzeltmek için yaptığını düşündüm.

Sonrasında, 'Tüylenme var mı bakayım?' diyerek önce boynumu okşadı, sonra tişörtümü kaldırıp büstiyerimin altından hafifçe elini sokarak saniyeler içinde mememi sıkarak, "Bu ciciklerin ileride böyle güzel kalması için böyle sütyen kullanmamalısın' dedi. Muayene masasından kalktım çok sert ve sesimi yükselterek tepki verdim, tamam otur dokunmayacağım artık dedi üstümü giyinirken bağırdım çağırdım, taciz ediyorsunuz diye ellerim ayaklarım titreyerek odadan çıkmaya çalıştım."

PEK ÇOK KADINI TACİZ ETMİŞ!

Tacizin ardından başhekime gittiğini söyleyen kadın başhekimin kendisine olayı yanlış anladığını ima ettiğini dile getirdi. Kadın tacizi sosyal medyada ifşalayınca aynı doktorun mağdur ettiği pek çok kadın mesaj yağmuruna tuttu.

Her yaştan pek çok kadın aynı doktor tarafından tacize uğradığını anlattı. Hatta doktorla aynı hastanede bir dönem çalışan hemşire ise doktorun hastalarını ameliyata öperek gönderdiğini ve durumu garip bulduğunu yazdı.

İşte mağdur kadınların mesajları:

1-002.webp

2-001.webp

3.webp