İstanbullulara Müjde! Önümüzdeki 8 Gün Rahat Edeceksiniz, Mışıl Mışıl Uyuyacaksınız

İstanbullulara Müjde! Önümüzdeki 8 Gün Rahat Edeceksiniz, Mışıl Mışıl Uyuyacaksınız
İstanbul, son günlerde poyrazın etkisiyle nefes aldıran bir hava kalitesi yaşadı. Bayram tatili boyunca megakentte hava kalitesi "excellent" seviyesine ulaştı. Uzmanlar, poyrazın 7-8 gün daha devam edeceğini belirtti.

İstanbul, son günlerde poyrazın etkisiyle nefes aldıran bir hava kalitesi yaşıyor. Bayram tatili boyunca hava kalitesi "excellent" yani harika seviyesine ulaştı. Uzmanlar, poyrazın 7-8 gün daha devam edeceğini belirtti. Afrika ve Basra baskısının olduğu dönemde, poyrazın koruyucu etkisi büyük bir şans olarak değerlendiriliyor.

Hava Forum platformu, İstanbul'un poyraz etkisi ile kaliteli bir hava yaşadığını duyurdu. Poyrazın 7-8 gün daha süreceğini belirten uzmanlar, hava kalitesinin bu süreçte yüksek kalacağını vurguladı. Bayram tatili boyunca İstanbul'da hava kalitesi "excellent" seviyesine ulaştı. Afrika ve Basra sıcaklarının baskısına karşı poyrazın koruyucu etkisi, büyük bir şans olarak değerlendiriliyor.

İstanbul'da yaşayanlar, poyraz sayesinde rahat nefes alıyor. Hava kalitesinin yüksek olması, özellikle tatil döneminde büyük rahatlık sağladı. Uzmanlar, poyrazın devam etmesinin hava kalitesini koruyacağını belirtiyor.

BAYRAM TATİLİNDE NEFES ALDIRAN POYRAZ

Bayram tatilinde, İstanbul'da hava kalitesi zirve yaptı. Poyraz, 7-8 gün daha etkili olacak. İstanbul'da poyrazın etkisi ile kaliteli hava devam edecek.

gqwh3cpwsaaccck.jpg