İstanbul'daki o plaj tekrar açılıyor!

İstanbul'daki o plaj tekrar açılıyor!
Tuzla Halk Plajı, yeniden İstanbulluların kullanımına açıldı! Açılışta konuşan Belediye Başkanı Bingöl, plajda Tuzla Kart sahiplerine özel avantajlar sunacaklarını duyurdu ve plajın sadece başlangıç olduğunu söyledi.

Tuzla’daki eski Halk Plajı, uzun yıllar süren kapalı kalma döneminin ardından Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün girişimleriyle yeniden İstanbulluların kullanımına açıldı. Açılış töreninde konuşan Bingöl, plajın geri kazandırılmasının yanı sıra, Tuzla Kart sahiplerine özel avantajlar sunulacağını duyurdu.

Tuzla’daki halk plajı, önceki belediye yönetimi tarafından “sağlık ve hijyen kurallarına uygun olmadığı” gerekçesiyle kapatılmış ve plajın yanına inşa edilen konut sitesine tahsis edilmişti.

sfdvds.png

Tuzla’da denizle buluşamayan vatandaşlar için bu durum büyük bir eksiklik oluşturmuştu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde AKP'den CHP'ye geçen Tuzla Belediyesi’nin yeni yönetimi, bu durumu düzeltme sözü vermişti.

“KOMŞULARIMIZA DENİZİ GERİ GETİRDİK"

Plajın yeniden açılışı için düzenlenen törende konuşan Başkan Bingöl, “Komşularımızı denize kavuşturacağımızın sözünü vermiştik. Bunu gerçekleştirdik. Tuzlalılar, kendilerine birçok avantaj sağlayan ‘Tuzla Kart’larını plajda da kullanabilecekler” diyerek, hem vatandaşların denizle buluşmasını sağladıklarını hem de yeni avantajlar sunduklarını belirtti.

Bingöl, plajın açılışı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Tuzla’mız için çalışmaktan bir an olsun imtina etmeyerek; çocuğundan gencine, öğrencisinden emeklisine herkesin hayatında iz bırakmak için gayret ettik. Bugün de, tam da buna karşılık bulan Tuzla Halk Plajı’mızın açılışını gerçekleştirmek için buluştuk. Yetti mi? Yetmez. Bunlar sadece başlangıç! Ben Eren Ali Bingöl olarak, bu güzellikleri ayağınıza getirmekle mükellefim. Bugün size, Halk Plajı'mızı sunuyorum. Sözümde durmanın haklı gururunu yaşıyorum.”

40c72c71-21b1-47fe-856a-e23edf721453-w.jpg

Plajda, Tuzla’da ikamet eden Tuzla Kart kullanıcılarına özel indirimler ve ayrıcalıklar sunulacak. Bingöl, Tuzla Kart sahiplerine plajda çeşitli avantajlar sağlayacaklarını ve bu uygulamanın Tuzlalıların plaj keyfini artıracağını söyledi.

“Tuzla Kart sahiplerine özel indirimler ve ayrıcalıklar sunarak, plajımızın keyfini çıkarmanızı sağlayacağız” diyen Bingöl, bu uygulamanın Tuzla halkı için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı.

Kaynak:ANKA