İstanbul'da tramvay seferleri durdu

İstanbul'da tramvay seferleri durdu
İstanbul'da sağanak yağış tramvay seferlerini durdurdu. Su baskınları nedeniyle Kabataş-Bağcılar ve Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı seferleri yapılamıyor. Öte yandan kentte kuvvetli yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu saat 15.50 itibarıyla yüzde 76 oldu.

İstanbul'da etkili olan kuvvetli yağmur hayatı felç etti. Birçok vatandaş yağmura hazırlıksız yakalanırken kentte trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Tramvay seferleri durdu

Şiddetli yağmurdan metro seferleri de etkilendi. Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda geçici bir süre için seferlerimiz, Bağcılar-Fındıklı istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi.

Diğer açıklamada ise, "Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattı'nda geçici bir süre için seferlerimiz yapılamamaktadır" uyarısı yer aldı.

İstanbul'da trafik yoğunluğu

Yağış nedeniyle bazı yollar ve caddelerde su birikintileri oluştu, trafikte seyir halindeki araçların sürücüleri de ilerlemekte zorluk çekti. 
İBB Trafik Yoğunluğu Haritası'na göre saat 15.50 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 76'ya yükseldi. Yağışın şiddetli olduğu yerlerde bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Eyüpsultan'da yolların bir kısmı su altında kaldı.

Gündüz gece oldu

Meteoroloji'nin kuvvetli yağış uyarısı yaptığı İstanbul'da gökyüzünü kara bulutlar sardı. Bir anda sağanak bastırdı.

Sultangazi'de araçlar mahsur kaldı, evleri su bastı

Etkili olan kuvvetli yağış Sultangazi'de su baskınlarına yol açtı.

Başakşehir'de istinat duvarı çöktü

Başakşehir'de ise Şeyh Şamil Caddesi'nde yağmurun ardından yol kenarındaki istinat duvarı çöktü.

 

Etiketler :