İstanbul'da fırtına etkili oldu

İstanbul'da fırtına etkili oldu
İstanbul'da fırtına ve dolu yağışı etkili olmaya başladı. Kağıthane ve Sultangazi'de fırtına çatıları uçurdu. Bir kişi çatıdan kopan parçanın çarpması sonucu yaralandı. Bazı noktalara yıldırım düşerken, ağaçlar devrildi. Aralıklarla etkili olan doluda vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

İstanbul'da fırtına ve dolu yağışı etkili olmaya başladı. Kağıthane ve Sultangazi'de fırtına çatıları uçurdu. Bazı noktalara yıldırım düşerken, ağaçlar devrildi. Dolu yağışı da ara ara etkili olurken vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. O anlar kameralara yansıdı.

Sultangazi'de çatıalr uçtu araçlar zarar gördü

Olay Yayla Mahallesi'nde akşam saatlerinde yaşandı. Fırtınanın etkisiyle mahallede çok sayıda evin çatısı uçarken, bir gecekondunun da çatısı çöktü, sokaklarda bulunan araçlar da zarar gördü. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaşananlar sonrası mahallenin elektriği de kesildi. Fırtına sırasında mahalleliler korku dolu anlar yaşarken olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Ekiplerin mahallede çalışmaları sürüyor.

sultangazide-catilar-uctu-araclar-zarar-gordu-elektrik-kesildi-3007-dhaphoto2-1.jpg