İstanbul'da Dört Katlı Bina Çöktü | Son Dakika

Son dakika haberine Bahçelievler'de 4 katlı binada kısmen çökme meydana geldi.

Son dakika haberine göre İstanbul'da 4 katlı bina çöktü.

Bahçelievler'de 4 katlı binada çökme meydana geldi. Olay yerine sevk edilen ekipler, çalışma başlattı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ise olayda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

73099-5.jpg

Bahçelievler Zafer Mahallesi Yadigar Sokak içerisinde bulunan 4 katlı binada kısmi çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler çevrede güvenlik önlemi alarak binada çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması sürüyor.

73099-4.jpg

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği Bahçelievler'de kısmen çöken bina ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "27.06.2024 Perşembe günü saat 04.45 sıralarında Bahçelievler İlçesi Zafer Mahallesi Yadigar Sokak'ta bulunan ve 1970 yılında yapıldığı tespit edilen 4 katlı binada kısmi çökme meydana gelmiştir. Olay yerine çok sayıda Afad, itfaiye, 112 acil ve emniyet ekibi sevk edilmiştir. Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemede olayda ölen, yaralananın ya da enkaz altında kalanın bulunmadığı tespit edilmiştir.

73099-2.jpg

Çöken binanın çevresindeki binalar tedbir amaçlı boşaltılmış olup, olay yerinde gerekli güvenlik önlemleri de alınmıştır." ifadeleri yer aldı.