İstanbul'da dehşet! Kaçıramadığı eski eşini öldürmüştü: Ayrıntılar ortaya çıktı

Şişli'de işe gitmekte olan 34 yaşındaki Bahar Aksu, eski eşi Rüstem Elibol ve arkadaşları tarafından kaçırılmaya çalışıldı. Araca binmemek için direnen Aksu, Elibol tarafından silahla vurularak öldürüldü. Cinayetin ardından Elibol ve 3 arkadaşı gözaltına alınırken, dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı. Katil zanlısının 5 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Şişli’de korkunç bir olay meydana geldi. Kazım Orbay Caddesi'nde saat 06.30'da meydana gelen olay ile ilgili edinilen bilgiye göre; sabah işine giden Bahar Aksu, 2022'de ayrıldığı eski eşi Rüstem Elibol ve 3 arkadaşı tarafından araçla kaçırılmak istendi.

3788354-b986c92f218b1729e021c7d4b299505e.jpg

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kadının bağırması ve direnmesi üzerine silahını çıkaran Elibol, Aksu'ya 5-6 el art arda ateş etti. 34 yaşındaki Bahar Aksu, olay yerinde hayatını kaybederken şüpheliler geldikleri araçla kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aksu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken eski eşi Rüstem Elibol ve 3 arkadaşı polis gözaltına alındı.

CİNAYET ANI KAMERAYA YANSIDI

Olaya ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yolun karşısına geçen Bahar Aksu'nun arkasından gelen eski eşi Rüstem Elibol'un kolundan tuttuğu, bu sırada Elibol'un arkadaşlarının bulunduğu kırmızı renkli otomobilin yanlarına yanaştığı ve Bahar Aksu'yu zorla araca bindirmeye çalıştıkları görülüyor. Görüntülerde, Aksu'nun araca binmemek için direndiği bunun ardından eski eşi Rüstem Elibol'un belinden çıkardığı silah ile art arda ateş ettiği anlar yer alıyor.

istanbul-sislide-kacirmak-istedigi-esk-695052-205822-002.jpg

4 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Aksu'yu vurduktan sonra aynı araçla kaçan eski koca Rüstem Elibol ve 3 arkadaşı, Silivri'deki polis kontrol noktasında yakalandı. Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerince yakalan şüpheliler, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

5 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Bahar Aksu'nun 2020 yılında şüpheli hakkında tehdit ve kasten yaralama suçlarından 2 ayrı müracaat kaydı olduğu ortaya çıktı. Aralarında devam eden herhangi bir tedbir kararının bulunmadığı tespit edilen olayda yakalanan Rüstem E.'nin, 2 adet 6136 SKM, 2 yaralama, 1 tehdit olmak üzere toplam 5 suç kaydı bulundu.

Olayda gözaltına alınan Semih S. polise, olay sabahı kendisinin kullandığı 17 plakalı araçla 4 kişi olarak İstanbul’a gezmeye geldiklerini belirterek, "Rüstem bize bir işimiz var diyerek bizi olayın olduğu sokağa götürdü. Sokakta bir süre bekledik. Sonra kadını gören Rüstem ile Samet arabadan inerek kadını zorla arabaya bindirmeye çalıştı. Rüstem kadını silahla vurarak kaçtı. Samet arabaya geldi. Silivri’de yakalandık" dedi.

​​​​​​​

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi